Informatieanalist

Dankzij onze applicaties zorgen we ervoor dat patiënten op de wachtlijst eindelijk een levensreddende transplantatie kunnen ondergaan. Werk jij mee aan verbetering van ons bedrijf kritische IT-systeem? Ben jij een doelgerichte Informatieanalist die constructief en kritisch meedenkt met gebruikers in acht Europese landen? Lees dan verder en kom ons modern werkende, compacte IT-team versterken als

Informatieanalist (32 – 36 uur per week)

Eurotransplant verzorgt het ‘matchen’ en toewijzen van donororganen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie in opdracht van acht Europese landen. Voor dit werk is het nauwgezet ontwikkelen, onderhouden en implementeren van passende applicaties van levensbelang.

Wat ga je doen?

Als Informatieanalist werk je binnen één van de Scrum teams aan de applicaties van Eurotransplant. Met de Product Owner bepaal je welke nieuwe functionaliteiten in de systemen gewenst zijn. Je hebt goede kennis van onze processen en stelt Use Cases en User Stories op voor je team; wij werken met Use Case 2.0 (Enterprise Architect) en user stories (Jira). Bij de refinement meetings pak je jouw rol om te komen tot duidelijke specificaties en acceptatie criteria.

Nu al en ook de komende jaren vindt een grote vernieuwing van het applicatie landschap plaats. Daarom is het een interessante periode om juist nu bij ons aan de slag te gaan.

Wie ben jij?

Je hebt passie voor IT en hebt een duidelijke visie op hoe informatieanalyse in een agile setting het best kan worden uitgevoerd. Analytisch ben je sterk zodat je de zaken die spelen op het gebied van bijvoorbeeld matching of immunologie verder kunt uitwerken en specificeren. Je communiceert gemakkelijk, werkt zelfstandig en zorgvuldig. Op deze plek combineer je flexibiliteit met stressbestendigheid en initiatief nemen.

En verder?

  • Heb je minimaal een voltooide hbo-opleiding, aangevuld met een Informatica opleiding.
  • Heb je ten minste vier jaar ervaring als Informatie Analist, bij voorkeur in een agile omgeving.
  • Kennis van Use Case 2.0 (Enterprise Architect) en Jira is een pre.
  • Kennis van datamodellering en SQL is een pre.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een harde eis.
  • Heb je goede lees- en schrijfvaardigheid in het Engels.

Wie zijn wij?

Stichting Eurotransplant International (ETI) is gevestigd in Leiden; we verzorgen de toewijzing van donororganen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie in opdracht van: België, Duitsland, Hongarije, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Slovenië. Met ruim 110 gemotiveerde collega’s doen we ons werk 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Kernwaarden zijn transparant, betrouwbaar, zorgvuldig, daadkrachtig en respectvol. Onze informele werksfeer kun je vatten in trefwoorden als innovatie, betrokkenheid, eigen verantwoordelijkheid, collegialiteit en humor.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao van Ziekenhuizen bieden we onze mensen een goede balans tussen werk en privé en de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk meerkeuzesysteem aan arbeidsvoorwaarden.

Maak kennis met je aanstaande collega Merel

“Je kan gewoon langslopen en meekijken. Dat heb ik niet op veel plekken meegemaakt, zo dicht op de eindgebruiker zitten.”

Merel werkt bij ons als Informatieanalist. Ontdek hoe zij haar werk ervaart: lees het interview.

Enthousiast geworden?

Solliciteren doe je gemakkelijk en snel via het sollicitatieformulier. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Twijfel je of wil je gewoon wat meer weten over de functie? Bel even met Ben Furth (Manager IT Development) tel. 071-5795800 of mail hem: b.furth@eurotransplant.org. Hij geeft je graag meer informatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.