Angular Ontwikkelaar

Dankzij onze applicaties zorgen we ervoor dat patiënten op de wachtlijst een levensreddende transplantatie kunnen ondergaan. Ben jij een klantgerichte softwareontwikkelaar die constructief en kritisch meedenkt met gebruikers in acht Europese landen? Bouw je graag doelgericht mee aan het bedrijf kritische IT-systeem? Lees dan snel verder en kom ons modern werkende, compacte IT-team versterken als

Angular Ontwikkelaar (32 – 36 uur per week)

Eurotransplant verzorgt het ‘matchen’ en toewijzen van donororganen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie in opdracht van acht Europese landen. Voor dit werk is het nauwgezet ontwikkelen, onderhouden en implementeren van passende applicaties van levensbelang.

Wat ga je doen?

Als ontwikkelaar werk je binnen één van de Scrum teams aan de applicaties van Eurotransplant. Je programmeert de user stories, zorgt voor goede unit tests, werkt samen met de Java developers i.v.m. goede afstemming, en denkt mee over de architectuur. Nu en ook de komende jaren vindt een grote vernieuwing van het applicatielandschap plaats. Daarom is het een interessante periode om juist nu bij ons aan de slag te gaan.

Voor onze nieuwe architectuur gebruiken we Angular voor de front-end, Java voor de business logica en onder andere Oracle als database. Verder zijn we bezig met een migratie naar de Amazon Cloud, waarbij gebruik gemaakt wordt van Containers en Serverless.

Wie ben jij?

We zoeken iemand met passie voor IT, die ook graag de ontwikkelingen in de IT bijhoudt. Je communiceert gemakkelijk, werkt zelfstandig en zorgvuldig. Op deze plek combineer je analytisch denken met flexibiliteit, stressbestendigheid en initiatief nemen.

En verder?

  • Heb je minimaal een voltooide hbo-opleiding, aangevuld met een Informatica opleiding of vergelijkbare werkervaring.
  • Heb je ten minste vier jaar programmeerervaring en heb je goede kennis van Angular en TypeScript. We zoeken zowel medior als senior ontwikkelaars dus meer ervaring is goed.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een harde eis.
  • Heb je goede lees- en schrijfvaardigheid in het Engels.
  • Wanneer je kennis en ervaring hebt van de volgende zaken is dat zeker een pre (maar niet vereist):
    • Java, Agile werken, Jira, Bitbucket, testautomatisering

Wie zijn wij?

Stichting Eurotransplant International (ETI) is gevestigd in Leiden. We verzorgen de toewijzing van donororganen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie in opdracht van België, Duitsland, Hongarije, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Slovenië. Met ruim 110 gemotiveerde collega’s doen we ons werk 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Onze kernwaarden zijn transparant, betrouwbaar, zorgvuldig, daadkrachtig en respectvol. Onze informele werksfeer kun je vatten in trefwoorden als innovatie, betrokkenheid, eigen verantwoordelijkheid, collegialiteit en humor.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao van Ziekenhuizen bieden we onze mensen een goede balans tussen werk en privé en de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk meerkeuzesysteem aan arbeidsvoorwaarden.

Maak kennis met je aanstaande collega Jorden

“Ik help mee met het bouwen van een website waar ziekenhuismedewerkers inloggen om patiënten in te voeren en op de wachtlijst te zetten.”

Jorden Beij werkt als developer bij Eurotransplant. Ontdek hoe hij zijn werk ervaart: Lees het interview

Enthousiast geworden?

Solliciteren doe je gemakkelijk en snel via het sollicitatieformulier. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Twijfel je of wil je gewoon wat meer weten over de functie? Bel dan even met Ben Furth (Chief Information Officer) via 071-5795800 of mail hem: b.furth@eurotransplant.org Hij geeft je graag meer informatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.