Angular Ontwikkelaar

Ben jij een klantgerichte softwareontwikkelaar die constructief en kritisch meedenkt met gebruikers? Bouw je graag doelgericht mee aan het bedrijfskritische IT-systeem? Wil je graag zinvol werk doen, bij een organisatie met een duidelijke maatschappelijke bijdrage en een internationale setting? Lees dan snel verder, want we zoeken een:

Angular Ontwikkelaar (32 – 36 uur per week)

Eurotransplant verzorgt het ‘matchen’ en toewijzen van donororganen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie in opdracht van acht Europese landen. Voor dit werk is het nauwgezet ontwikkelen, onderhouden en implementeren van passende applicaties van (levens-)belang.

Je functie

Als ontwikkelaar werk je binnen één van de Scrum teams aan de applicaties van Eurotransplant. Je programmeert de user stories, zorgt voor goede unit tests, werkt samen met de Java developers i.v.m. goede afstemming, en denkt mee over de architectuur.

De komende jaren zal een grote vernieuwing van het applicatie landschap plaatsvinden, waardoor het een interessante periode is om bij Eurotransplant werkzaam te zijn.

Voor onze nieuwe architectuur gebruiken we Angular voor de front end, Java voor de business logica en o.a. Oracle als database. Verder zijn we bezig met een migratie naar de  Amazon Cloud, waarbij gebruik gemaakt wordt van Containers en Serverless.

Je profiel

We zoeken iemand met passie voor IT, die ook graag de ontwikkelingen in de IT bijhoudt.  Daarnaast kan de ideale kandidaat goed communiceren en zelfstandig en zorgvuldig werken. Vaardigheden waar in deze functie regelmatig een beroep op wordt gedaan zijn analytisch denken, flexibiliteit, stressbestendigheid en initiatief.

Verder:

  • Heb je minimaal een voltooide hbo-opleiding, aangevuld met een Informatica opleiding.
  • Heb je ten minste vier jaar programmeer ervaring en heb je goede kennis van Angular en TypeScript. We zoeken zowel medior als senior ontwikkelaars dus meer ervaring is goed.
  • Beheers je Nederlands in woord en geschrift en beschik je over een goede leesvaardigheid in het Engels.
  • Wanneer je kennis en ervaring hebt van de volgende zaken is dat zeker een pre (maar niet vereist):
    • Java, Agile werken, Jira, Bitbucket, test automatisering

Je werkgever

Stichting Eurotransplant International (ETI) is gevestigd in Leiden en verzorgt de toewijzing van donororganen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie in opdracht van Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Slovenië, Kroatië en Hongarije. Met ruim 110 gemotiveerde collega’s zorgt Eurotransplant dat haar activiteiten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar plaatsvinden. Onze kernwaarden zijn transparant, betrouwbaar, zorgvuldig en daadkrachtig. Trefwoorden voor de informele werksfeer zijn innovatie, betrokkenheid, eigen verantwoordelijkheid, collegialiteit en humor.

Eurotransplant biedt een goede balans tussen werk en privé en de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Maak kennis met je aanstaande collega Jorden

“Ik help mee met het bouwen van een website waar ziekenhuismedewerkers inloggen om patiënten in te voeren en op de wachtlijst te zetten.”

Jorden Beij werkt als developer bij Eurotransplant. Ontdek hoe hij zijn werk ervaart: Lees het interview

Enthousiast geworden?

Vul het online sollicitatieformulier in op onze website (eurotransplant.org/solliciteren). De sluitingsdatum is 1 september 2022. Reageer je eerder? Dan nodigen we je misschien al vóór die sluitingsdatum uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vragen? Bel met Ben Furth, Manager IT Development (071-5795800 of b.furth@eurotransplant.org). Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.