Werken bij Eurotransplant

De Stichting Eurotransplant International (Eurotransplant) is een unieke internationale organisatie werkzaam binnen een 8-tal Europese landen. Met ruim 100 gemotiveerde medewerkers werken we aan ons voornaamste doel: zoveel mogelijk mensen op de wachtlijst een passend orgaan toewijzen waardoor hun levensverwachting verbetert. Er is een werksfeer waarin we informeel communiceren en waarbij innovatie, vrijheid, humor en collegialiteit voorop staan.

Vol passie de uitdaging aangaan

Onze medewerkers zijn op internationaal niveau verantwoordelijk voor en betrokken bij het hele proces van het toewijzen van organen. Gezamenlijk initiëren en voeren we veranderingen door op het gebied van orgaantransplantatie om zo het aantal succesvolle transplantaties te verhogen.

Een aantal van onze taken

  • We zorgen ervoor dat de beschikbaar gekomen organen bij de best passende ontvangers terecht komen.
  • We zijn betrokken bij het opstellen van internationale toewijzingscriteria.
  • We ontwikkelen relevante software en databases ten behoeve van de toewijzing en registratie van orgaantransplantaties.
  • We doen internationaal wetenschappelijk onderzoek naar de resultaten van orgaantransplantaties.

Mede door deze inspanningen kunnen organen succesvol getransplanteerd worden en worden levens gered.

Daarnaast

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in om hun doel te bereiken. Wij vinden dat onze medewerkers dit alleen kunnen (blijven) doen als er een goede balans tussen werk en privé is. Flexibel en/of parttime werken is daarom bijna altijd mogelijk.

Voor meer informatie, zie ook onze arbeidsvoorwaarden.